Ny Blogg
Jag har en ny blogg där jag skriver om Yoga, resor, livstil, åsikter och inpiration. Jag kommer dock ha kvar denna bloggen där jag är lite mer "personlig".
Den andra kommer fungera lite som en slags webbplats tills jag fått igjordning min hemsida. Så fortsätt kolla in här också:)
Adressen är:
www.yoga.devote.se

I'm strong but sometimes I'm just a girl
en riktig känslodag idag kollat på en skitbra film som verkligen berörde mig och jag har bara gråtit och gråtit.. skönt och befriande! ibland måste man få vara en liten tjej som vill bli ompysslad av sin mamma och dricka oboy...
nu kör vi igång!
händelserik hem fylld av god mat och vin.. nu back to yoga life ska springa en fem km nu!
Green Pesto och Olivhummus
Igår stod jag typ hela dagen i köket och kände mig som en italiensk big mama typ. Gjorde bland annat hemmagjord pesto och hummus.. så-jäkla-gott! så här gör du:
Green pesto
roccula (kan även blanda ned basilika, persilja, gräslök vad du vill!)
100 g mandlar eller whalnötter
100g permesan
1-2 vitlöksklyftor
olivolja av helst fin kvaliet efter behag
citronsaft en gnutta
salta och peppra
y
mixa först det gröna tillsätt de andra ingredienserna och sist nötterna.
Olivhummus
ett paket kikärtor
saft av en citron
2 vitlöksklyftor
olivolja
oliver helst svarta
mixa allt tills du får en fin jämn smet,ett gott och nyttigt tillbehör till det mesta!
Yoga cookies!!
jag gör super nyttiga enery bars som jag ska sälja på torget under Carl-Oskar dagarna, står på västra epslanaden och säljer kläder och smått och gott.. iaf kakorna eller energybarsen är jätte lätta att göra.
blanda peaunet butter, lite äggvita, honung, solrosfrön,muslie, pumpafrön, havregryn, russin i en kastrull och rör om under låg tempratur. gott att krydda med lite kanel och kardimumma.
du kan ha i precis vad du känner för, jag gjorde en annan version med cockladiga bars också då blandade jag ägggula, lite honung, banan, brunt socker en liten klick peunatbutter, massor av frön, pumpa solros, linfrön, havregryn, cornflakes, kanel, kokos samt grov hackade mörk choklad och la i (dock skulle jag ha väntat tills smeten svalnat för chokladen smälte :()
sedan formar jag smeten till "bars" genom att lägga dem i plastfolie och trycka ut dem i den form jag önskar. därefter går det bra att förvara dem i frysen.
dessa är perfekta som ett nyttigt snacks mellan måltider och de är jättegoda!
Tyrolen
Godmorgon! Idag står jag och min syster på Tyrolen ute i Alvesta och säljer fantastiska kläder som vi har samlat på oss under åren genom resor och ett starkt intresse för mode och textil. Kom och hälsa på oss :) nu ska jag packa in i bilen och sedan dra på brakfika först till lovan!